המתכון טורקיה נקניק צ'ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. אתה מקבל מרק שמגיש 10. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך שעועית כליות, שעועית פינטו, ל 4 צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו נקניק הודו צ'ילי, צ'ילי נקניק הודו ביין אדום, ו הודו נקניק צ'ילי לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרסס סיר גדול או תנור הולנדי עם כמה תרסיסים של תרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל וקמח על חום בינוני-גבוה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים צ ' יפוטלס, נקניק, תבלינים, שעועית, עגבניות, שוקולד ויין. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. לכסות ולתת להתבשל במשך 30 עד 40 דקות. מערבבים בכוסברה וגבינה רק עד גבינה מותכת.
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Bodegas Naveran Brut קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.