תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק ועגבניה Rigatoni. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. אם יש לכם בצל, רסק עגבניות, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו נקניק עם ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת, Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות וארוגולה, ו Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה, ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
בינתיים, לבשל נקניק במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד להשחמה שווה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
ניקוז; לחזור למחבת. מערבבים בצל ורסק עגבניות; מכסים. לבשל 15 דקות. או עד בצל רך ונקניק נעשה, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להוסיף תערובת נקניק; לערבב קלות. למעלה עם פטרוזיליה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים