נקניק חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק חזיר. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, כתף חזיר, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו כרוב ונקניקיית חזיר-Tripp נקניק, חזיר ונקניק ממולא בשר חזיר ירך, ו חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החזיר, שומן חזיר, סוכר, שום, זרעי שומר ו 1 כף מלח בקערה גדולה.
מעבירים לשקית פלסטיק גדולה ומכניסים למקרר בין לילה.
לפחות 30 דקות לפני טחינת הבשר, מניחים את כל הכלים שלך (כולל חלקי מטחנת בשר, לעמוד קערה מיקסר, לעמוד מיקסר מצורף משוט מיקסר וחלקים stuffer נקניק) במקפיא כדי להירגע.
באמצעות מטחנת הבשר שלך, לטחון את תערובת הבשר במרינדה דרך צלחת למות קטנה לתוך קערה מקוררת של מערבל דוכן. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, ולאחר מכן להחזיר את התערובת למיקסר והכה על מהירות בינונית באמצעות מצורף ההנעה הצונן, 1 עד 2 דקות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
תמלא את הנקניקיות, ותקבל את התוצאות הטובות ביותר, תקרר בין לילה. לפני הבישול, פירס כל נקניק מספר פעמים עם סיכה. גריל מעל חום בינוני עד שהמרכז רושם 150 מעלות F, 10 עד 12 דקות. (אתה יכול גם מטגנים במחבת או לטגן את הנקניקיות.)