נקניק כבש עם פירה אפונה ונבטי אפונה
אם יש לכם נקניקיות כבש, קומץ נבטי אפונה, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שתי כפות חמאה במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' להגדיר מעל חום בינוני נמוך. כאשר חמאה מפסיקה להקציף, מוסיפים את נקניקיות הטלה ומכסים את המחבת. מבשלים עד נקניקיות משחימים על הקרקעית, 8 עד 10 דקות. הפוך את הנקניקיות, לכסות שוב, ומבשל עד השחמה בצד השני ובישל דרך, עוד 8 עד 10 דקות.
בינתיים, להביא ליטר מים מלוחים לרתיחה בסיר בינוני להגדיר על חום גבוה.
מוסיפים אפונה ומבשלים עד רך וחם, 1 עד 2 דקות.
מסננים את האפונה, שומר 1/4 כוס של נוזל הבישול.
העברת אפונה למעבד מזון יחד עם 1 כף חמאה ונענע קצוץ. תהליך עד חלקה, הוספת חלק נוזל הבישול עד שיש לו את המרקם של חומוס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כדי לשרת, כפית חלק מחית על צלחת העליון עם נקניק, נבטי אפונה, זריזת פטה, וכמה משולשים פיתה.