מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אבקת שום, סוכר, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו התפשטות BLT של לינדה, עוגת הספגטי של לינדה, ו מגש קורי העכביש של לינדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בשר עד חום.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
ניקוז. במחבת אחרת מעל חום בינוני, מבשלים בצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים בשר ובצל בסיר גדול עם רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מים, אורגנו, אבקת שום, מלח, פלפל וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקות
אבקת שום
רסק עגבניות
אורגנו
פלפל
בצל
סוכר
מים
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
בעוד הרוטב מתבשל, מערבבים גבינת קוטג', פרמזן וביצה עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
פרמזן
רוטב
ביצה
5
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מורחים 1 כוס רוטב בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מכסה רוטב עם 3 אטריות. אטריות כיסוי עם שליש מהרוטב שנותר. למעלה עם חצי מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מניחים שכבה נוספת של אטריות ואחד רוטב על המוצרלה; מעל זה עם תערובת גבינת קוטג'. למעלה עם שאריות 3 אטריות ורוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
מוצרלה
פסטה
רוטב
10
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מפזרים מוצרלה שנותר על גבי ואופים 15 דקות יותר, עד זהוב תוסס.