קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות8
מגזין

הלזניה של לינדה

הלזניה של לינדה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אבקת שום, סוכר, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו התפשטות BLT של לינדה, עוגת הספגטי של לינדה, ו מגש קורי העכביש של לינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בשר עד חום.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ניקוז. במחבת אחרת מעל חום בינוני, מבשלים בצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים בשר ובצל בסיר גדול עם רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מים, אורגנו, אבקת שום, מלח, פלפל וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
אבקת שוםאבקת שום
רסק עגבניותרסק עגבניות
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
בעוד הרוטב מתבשל, מערבבים גבינת קוטג', פרמזן וביצה עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פרמזןפרמזן
רוטברוטב
ביצהביצה
5
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מורחים 1 כוס רוטב בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מכסה רוטב עם 3 אטריות. אטריות כיסוי עם שליש מהרוטב שנותר. למעלה עם חצי מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מניחים שכבה נוספת של אטריות ואחד רוטב על המוצרלה; מעל זה עם תערובת גבינת קוטג'. למעלה עם שאריות 3 אטריות ורוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
מוצרלהמוצרלה
פסטהפסטה
רוטברוטב
10
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מפזרים מוצרלה שנותר על גבי ואופים 15 דקות יותר, עד זהוב תוסס.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור