נקניק עם סלסה מנגו
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוף מנגו בגריל עם סלסת מנגו תות, עוף מנגו בגריל עם סלסת מנגו תות, ו שמש & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה).
הוראות
מניחים מנגו ואפרסק בקערה קטנה. סוחטים מיץ של 1 ליים מעל תערובת המנגו; מוסיפים בצל וכוסברה 1 כף. מערבבים היטב.
מביאים מים לרתיחה בסיר על אש גבוהה.
מוסיפים אורז, מיץ של 1 ליים וכוסברה 1 כף; מערבבים היטב. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 15 עד 20 דקות. הניחו אורז בצד ושמרו על חום.
מרססים מחבת טפלון גדולה עם תרסיס בישול ומניחים על אש בינונית. מבשלים ומערבבים נקניקיות במחבת חמה עד להשחמה, 5 עד 10 דקות.
מוציאים נקניקיות מהתבנית; חותכים לחתיכות בגודל ביס.
יוצקים מיץ תפוזים במחבת המשמשת לנקניק; מביאים לרתיחה. מחזירים נקניק קצוץ למחבת; מכסים ומבשלים במיץ התפוזים עד שהמיץ מצטמצם לסירופ ונקניק מבושל, כ -5 דקות.
מוסיפים סלסת מנגו לנקניק; מערבבים לאיחוד, כ -30 שניות.
מפזרים מלח שום; מגישים מעל אורז.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני יכול להיות מזווג עם פינו נואר,ריזלינג, ורוד נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.