נקניק פיקנטי נאצ'וס ראגו עם בצל כבוש עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1133 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם רסק עגבניות, שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו נאצ'וס רגו נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש, בצלים כבושים מהירים ומתובלים, ו זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השום, סלרי, בצל ושומר במעבד מזון ומחית כדי להפוך את הדבק גס. מעיל מחבת רחבה, עמוקה עם שמן זית ולשים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סלרי
שומר
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
2
מוסיפים את הירקות מחית ומתבלים במלח; מבשלים עד שכל הנוזל התאדה והירקות מתחילים להיצמד למחבת-אתה רוצה לחמם את החרא החוצה של החבר ' ה האלה עד crud מתחיל להיווצר בתחתית המחבת. מערבבים מדי פעם כדי לגרד את חתיכות השחמה, ואז לתת את הצורה crud שוב. להיות סבלני כאן ולא למהר זה: זה המקום שבו הטעם הגדול מתפתח; זה ייקח עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
כאשר crud החום היפה נוצר ושפשף כמה פעמים, מערבבים את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
1
מוסיפים את היין, מערבבים לשלב לגרד את כל חתיכות השחמה שנותרו. מבשלים עד כמחצית היין התאדה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו בכפית עץ, עד להשחמה, 10 עד 15 דקות. (זה המקום שבו עוד סיבוב של טעם גדול נוצר, אז לקחת את הזמן שלך.)
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הבשר על ידי כ 1/2 אינץ'. מערבבים לשלב היטב, ולאחר מכן להוסיף את עלי המפרץ ואת צרור טימין. טעם, מתבלים במלח וטעם שוב; זה בהחלט לא נעשה, אבל זה צריך להיות טעם טוב. מביאים את הרוטב לרתיחה (BTB) ולהפחית לרתיחה (RTS). המשך בישול במשך 3 שעות, טעימות, תיבול והוספת מים נוספים לפי הצורך. השליכו את עלי המפרץ ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
תיבול
רוטב
טימין
מים
בשר
מלח
1
מערבבים את החומץ, 1/2 כוס מים קרים, הסוכר, 1 כף מלח ורוטב חם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
חומץ
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את הבצל פרוס ולתת לשבת, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
ניקוז.
4
להרכיב את הנאצ ' וס: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מורחים שכבה של שבבי טורטייה על מגש avenproof. למעלה עם שכבה של ragu ולכסות עם גבינת parmigiano ו פונטינה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייה
Parmigiano Reggiano
גבינת פונטינה
מורחים
6
אופים עד הגבינות להמס, 5 עד 10 דקות. בינתיים, מערבבים את הצ ' יפוטלה הקצוץ, רוטב adobo ו mascarpone בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב Adobo
מסקרפונהname
צ 'ילי צ' יפוטלה
ציוד שתשתמש בו
תנור
קערה
7
מפזרים את ארוגולה על הנאצ 'וס ולסיים עם גושים של mascarpone צ' יפוטלה והבצל כבוש. חטיף דביק וזול. טעים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.