נקניק, פלפל ופיצת בצל
מתכון נקניק, פלפל, ופיצת בצל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 394 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רצועות פלפל, נקניק הודו, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פיצה בצל ופלפל נקניק, פיצת נקניק, פלפל ובצל, ו נקניק, פלפל ופריטטה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל פרוס ורצועות פלפל ירוק, ומטגנים 6 דקות או עד למכרז.
הוסף נקניק למחבת, ומבשל 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים פלפל אדום כתוש ועגבניות חתוכות לקוביות, ומבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מורחים תערובת נקניק באופן שווה על פני הצדדים לחתוך של לחם, ומפזרים באופן שווה עם גבינה.
מניחים חצאי לחם על תבנית אפייה.
אופים ב 450 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה.