נקניק, פלפלים ובצל
נקניק, פלפלים ובצל הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 433 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 152 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. נסו נקניק, פלפלים ובצל, נקניק, פלפלים ובצל, ו נקניק גביני פלפלים ובצל לטבול (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, בערך 7 עד 10 דקות.
שומרים על התבנית על אש בינונית, מוסיפים את הפלפלים, הבצל, המלח והפלפל ומבשלים עד להזהבה, כ -5 דקות.
מוסיפים את האורגנו, הבזיליקום והשום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את יין המרסלה, העגבניות ופתיתי הצ ' ילי, אם משתמשים. מערבבים לאיחוד, מגרדים את תחתית התבנית בכף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים. מביאים לרתיחה.
חותכים את הנקניקיות ל -4 עד 6 חתיכות כל אחת, בערך קוביות בגודל 1 אינץ'.
מוסיפים את הנקניקיה חזרה לתבנית ומערבבים לאיחוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -20 דקות.
מגישים בקערות. לחלופין, אם מגישים ככריך, חלקו את הלחמניות לשניים לאורכם. חלול את הלחם מהצד התחתון של כל גליל, נזהר שלא לנקב את הקרום. ממלאים את המחצית התחתונה של הגליל בתערובת נקניקיות. למעלה ומגישים כריכים מיד.