נקניק קלצונה
נקניק קלצונה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 16 מעריצים. אם יש לך רוטב פיצה, לערבב, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: נקניק קלצונה, נקניק ברוקולי Calzone, ו נקניק ומוצרלה קלצונה.
הוראות
תנור חום עד 232°. במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק ובצל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פטריות ו 1/2 כוס רוטב הפיצה; לבשל עד מחומם היטב.
בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק, מים רותחים ושמן עד צורות הבצק (מוסיפים כף נוספת של מים במידת הצורך).
מניחים את הבצק על פני השטח מפוזר עם תערובת ביסקוויק; רול בתערובת ביסקוויק למעיל. לעצב את הבצק לכדור; ללוש כ 10 פעמים או עד חלקה.
מגלגלים בצק לסיבוב של 12 אינץ'.
על דף עוגיות ungreased, למקם עגול בצק. החלק העליון של הבצק עם תערובת נקניק כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה.
מפזרים גבינת מוצרלה על תערובת נקניק. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצה עם מזלג לאטום.
אופים 14 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
הסר מגיליון עוגיות ללוח חיתוך. מגניב 5 דקות לפני חיתוך לתוך 6 פלחי.
לחמם את רוטב הפיצה שנותר; כפית על כל מנה.