נקניקיות איטלקיות
המתכון נקניק איטלקי Hoagies יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, רוטב מרינרה דל נתרן, נקניק הודו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: נקניקיות איטלקיות, כריכי ירקות איטלקיים, ו כריכי חזיר איטלקיים.
הוראות
חלול החוצה העליון חצאים של לחמניות. סדר לחמניות, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה. צלוי 1 1/2 דקות או עד קלוי. תניח בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק למחבת; מבשלים 2 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים מרינרה, פלפל, ופלפל שחור; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות או עד פלפל הוא פריך במכרז.
מסדרים על תערובת נקניק כוס 3/4 על חצי התחתון של כל גליל; מפזרים כל מנה עם כ 2 כפות גבינה.
מניחים על תבנית אפייה; לצלות 2 דקות או עד גבינה נמסה. למעלה עם חצאים העליון של לחמניות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.