נקניקיות עם רוטב בצל דביק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות עם רוטב בצל דביק. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 586 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, טימין, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו נקניקיות ריבה בצל דביקות, נקניקיות עם רוטב בצל מהיר, ו בועה וחריקה עם נקניקיות ורוטב בצל.
הוראות
מטגנים נקניקיות במשך 15 דקות או עד השחמה, ולאחר מכן להסיר מן המחבת ולשמור חם.
מחממים בצל באותה מחבת, ולאחר מכן מוסיפים קמח, ערבוב במשך 1 דקות.
להוסיף קורנית, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה מלאי. מביאים לרתיחה ואז מבשלים במשך 5 דקות עד חלקה.
מוסיפים רוטב ווסטרשייר, העונה ומגישים עם נקניקיות.
עבור בצל: עושה 600 גרם, שהוא 3 קבוצות. זמן הכנה 5 דקות, זמן בישול 30 דקות. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה ומערבבים דרך הבצל. מכסים במכסה ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות, עד מתרכך.
הסר את המכסה, להוסיף סוכר, ואז לבשל 15-20 דקות, ערבוב, עד שכל הנוזל התאדה ובצל הפכו זהוב. לחלק ל 3 קבוצות כדי להפוך את המתכונים, נכון. ישמור במקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 1 חודש.