נקניקיית בישול איטית פלורנטין
נקניקיית בישול איטית פלורנטין הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 140 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . וזה די טוב. מתכונים דומים: בישול איטי כרוב כבוש ונקניקיות, נקניקייה איטית ופלפלים, ו שעועית אדומה בישול איטי ונקניק.
הוראות
תרסיס פנים של סיר איטי עם תרסיס ירקות לא מקל.
במחבת בינונית מעל חום בינוני, להתפורר ומבשלים נקניק עד חום.
מניחים נקניקיה בסיר איטי.
מוסיפים תרד ופטריות. מערבבים לשלב.
בקערה קטנה, להכות ביצים וחלב עד מעורב.
יוצקים מעל תערובת נקניק. מכסים ומבשלים על 4 עד 6 שעות נמוכות. חמש דקות לפני ההגשה, למעלה עם גבינת צ ' דר. להתאושש להמיס גבינה.