קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

סביצ'ה דקר עם מנגו, הדר וכוסברה

סביצ'ה דקר עם מנגו, הדר וכוסברה
גשו לסופר וקנו אבוקדו, תפוז, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. מתכונים דומים: דקר אפוי עם ציפוי פירור הדר כוסברה, סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני, ו סביצ'ה דה Camarones Y מנגו (שרימפס ומנגו סביצ' ה).

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.