קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סבתא רבא פרל עוגת מזון מלאך עם אפרסקים

סבתא רבא פרל עוגת מזון מלאך עם אפרסקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סבתא רבא פרל עוגת מזון מלאך עם אפרסקים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 433 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך סוכר, קמח עוגה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סבתא רבא פרל עוגת מזון מלאך עם אפרסקים, אפרסקים בגריל & עוגת מזון מלאך עם רוטב יין אדום, ו אפרסקים בגריל ועוגת מזון מלאך עם מתכון רוטב יין אדום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במערבל חשמלי עומד, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים את הקרם של טרטר ומלח ומכים עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 2 1/2 כוסות של הסוכר, כמה כפות בכל פעם, עד חלקה מבריק, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סוכרסוכר
מלחמלח
4
מעבירים את החלבונים לקערה גדולה ורחבה. באמצעות מסננת בסדר, בהדרגה לנפות את הקמח על החלבונים ביצה, בעדינות לקפל את הקמח עם מרית. מקפלים בתמציות וניל ושקדים. לגרד את הבלילה עוגה לתוך מחבת עוגת מזון מלאך 10 אינץ'. באמצעות סכין שולחן, לחתוך את הבלילה עוגה מספר פעמים כדי לשחרר כל בועות אוויר. הקש על מחבת העוגה פעם או פעמיים על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מזון מלאךעוגת מזון מלאך
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
שקדיםשקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
מריתמרית
סכיןסכין
מסננתמסננת
קערהקערה
5
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 20 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה את העוגה למשך כ-35 דקות, עד שקיסם שיניים שהוכנס למרכז ייצא נקי. הפוך את המחבת על הצוואר של בקבוק יין ותן לעוגה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
6
בינתיים, לזרוק את האפרסקים עם 1/2 הנותרים כוס סוכר ומקרר, ערבוב מדי פעם, עד עסיסי, לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
7
כדי לשחרר את העוגה, להפעיל סכין עם להב דק סביב הצד והצינור של המחבת. Unmold העוגה ולהעביר מגש.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
8
חותכים את העוגה לחתיכות ומגישים עם האפרסקים וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
אפרסקאפרסק