סדינים תירס בגריל עם בצל ירוק ויניגרט
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? סדינים תירס בגריל עם בצל ירוק ויניגרט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם עירית, דבש, תירס אוזנייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס בגריל עם בייקון, עגבניות וריניגרט בצל ירוק, סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון-ויניגרט בצל ירוק, ו סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את התירס מהמים ולנער את המים העודפים.
שים את התירס על הגריל, לסגור את המכסה, ואת הגריל, מפנה כל 5 דקות, עד הגרעינים מכרזים כאשר pieced עם סכין קילוף, על 15 עד 20 דקות.
בעוד התירס מתבשל, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, דבש, עירית ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה בינונית עד בשילוב. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified. מוסיפים את הבצל הירוק ומניחים בצד.
לעמוד זקוף התירס על גבעול קצה בזהירות לחתוך את הצדדים של קלח עם סכין שף חד, מנסה לשמור על התירס בסדינים. בזהירות להעביר את התירס מגש טפטוף עם ויניגרט.