והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. גשו לסופר וקנו חסה, רוטב סויה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סו ויד בטן חזיר עם שעועית סויה ומטגנים מערבבים אודון, סו וייד חזיר Loin Banh Mi Buns, ו לחמניות בטן חזיר עם מיונז חריף, בצל ירוק, ונבטי שעועית כבושים (מתכונים דומים).
העברת בטן חזיר ומרינדה לשקית ואקום בסגנון שומר מזון חותם. לחלופין, להעביר שקית מקפיא בגודל גלון חובה כבדה ולאטום על ידי לאט הצללה לתוך סיר מלא מים, איטום העליון ממש לפני שהוא הולך מתחת למים כדי להסיר את כל האוויר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
להעביר סיר סו וייד ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 10 שעות.
5
הסר את התיק מן התנור צמרמורת ביסודיות. בשר חזיר יכול להיות מאוחסן במקרר עד 2 שבועות לאחר הבישול אם התיק נשאר אטום.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
6
כאשר מוכן לשרת, לפתוח שקית סו ויד ולהסיר בטן חזיר. להשליך חתיכות מוצק של שומן. נוזלים קרים חמים בסיר קטן, ואז מסננים דרך מסננת רשת עדינה. חזור לסיר ומבשל עד מופחת 2 כפות, וודא כי הסירופ לא להפחית רחוק מדי לשרוף, על 15 דקות.