והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. גשו לסופר וקנו חסה, רוטב סויה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סו ויד בטן חזיר עם שעועית סויה ומטגנים מערבבים אודון, סו וייד חזיר Loin Banh Mi Buns, ו לחמניות בטן חזיר עם מיונז חריף, בצל ירוק, ונבטי שעועית כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים אמבט מים בסגנון סו-וייד עד 170°f (77°C).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מערבבים רוטב סויה, מירין, סוכר, רוטב דגים, בצל ירוק, שום, וג ' ינג ' ר בקערה של מעבד מזון. תהליך עד ירקות הם בערך מחית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
העברת בטן חזיר ומרינדה לשקית ואקום בסגנון שומר מזון חותם. לחלופין, להעביר שקית מקפיא בגודל גלון חובה כבדה ולאטום על ידי לאט הצללה לתוך סיר מלא מים, איטום העליון ממש לפני שהוא הולך מתחת למים כדי להסיר את כל האוויר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר סיר סו וייד ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 10 שעות.
5
הסר את התיק מן התנור צמרמורת ביסודיות. בשר חזיר יכול להיות מאוחסן במקרר עד 2 שבועות לאחר הבישול אם התיק נשאר אטום.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
6
כאשר מוכן לשרת, לפתוח שקית סו ויד ולהסיר בטן חזיר. להשליך חתיכות מוצק של שומן. נוזלים קרים חמים בסיר קטן, ואז מסננים דרך מסננת רשת עדינה. חזור לסיר ומבשל עד מופחת 2 כפות, וודא כי הסירופ לא להפחית רחוק מדי לשרוף, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
העברת נוזל בישול מופחת לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים מיונז ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
חותכים את הבטן חזיר לתוך 1 1/2 אינץ רצועות רחבות, ואז לחתוך לתוך 1/2-כדי 1/3-פרוסות אינץ.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
11
העברה למחבת broiler מרופד. בטן חזיר צלוי עד פריך חרוך בצד אחד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
מגישים: לחמניות קיטור באוניית במבוק או במיקרוגל על צלחת גדולה מתחת למגבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
13
מורחים מיונז על כל לחמניה, ואז דברים עם עלי חסה, פרוסות של בטן חזיר, וחמוצים.