קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

סו וייד ניו-יורק סטריפ סטייקים

סו וייד ניו-יורק סטריפ סטייקים
סו וייד ניו יורק רצועת סטייקים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 789 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם סטייקים רצועת ניו יורק, מלח ופלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו סו וייד ניו-יורק סטריפ סטייקים, סטייקים סו-וידה, ו ניו-יורק סטריפ סטייקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים תנור הולנדי גדול על 2/3 מלא עם מים. להביא מים ל 130 מעלות F (54 מעלות C) מעל חום בינוני. צרף מדחום ממתקים / שמן לצד התנור ההולנדי כדי לפקח ולשמור על טמפרטורת המים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
בנדיבות סטייקים העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
מניחים סטייקים במחבת ומבשלים עד רק השחמה, 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מעבירים סטייקים לשקית פלסטיק ניתנת לאכילה, מוציאים את כל האוויר, וחותמים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6
מניחים שקית פלסטיק המכילה סטייקים בתנור ההולנדי, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה ב 130 מעלות F (54 מעלות C). מבשלים 2 1/2 שעות, מזיזים את השקית מדי פעם ושומרים על הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
7
בעוד הסטייקים מתבשלים, מחממים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב, עד פטריות רכות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
10
הסר סטייקים משקית פלסטיק (שמירה על כל מיצים שהצטברו) ולייבש טפיחה. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
11
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
מניחים סטייקים במחבת ומבשלים כדי ליצור קרום, 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
13
מעבירים סטייקים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
14
מערבבים שום פטריות שמורות למחבת, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד פטריות הם מחוממים מחדש, 2 דקות. מערבבים מיצים שמורים, מים, וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
15
הסר מהחום.
16
מערבבים ב 1 כף חמאה קרה עד נמס לחלוטין משולב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפית על סטייקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.