סו וייד ניו-יורק סטריפ סטייקים
סו וייד ניו יורק רצועת סטייקים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 789 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם סטייקים רצועת ניו יורק, מלח ופלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו סו וייד ניו-יורק סטריפ סטייקים, סטייקים סו-וידה, ו ניו-יורק סטריפ סטייקים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים תנור הולנדי גדול על 2/3 מלא עם מים. להביא מים ל 130 מעלות F (54 מעלות C) מעל חום בינוני. צרף מדחום ממתקים / שמן לצד התנור ההולנדי כדי לפקח ולשמור על טמפרטורת המים.
בנדיבות סטייקים העונה עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מניחים סטייקים במחבת ומבשלים עד רק השחמה, 1 דקה לכל צד.
מעבירים סטייקים לשקית פלסטיק ניתנת לאכילה, מוציאים את כל האוויר, וחותמים.
מניחים שקית פלסטיק המכילה סטייקים בתנור ההולנדי, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה ב 130 מעלות F (54 מעלות C). מבשלים 2 1/2 שעות, מזיזים את השקית מדי פעם ושומרים על הטמפרטורה.
בעוד הסטייקים מתבשלים, מחממים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב, עד פטריות רכות, 5 דקות.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
הסר סטייקים משקית פלסטיק (שמירה על כל מיצים שהצטברו) ולייבש טפיחה. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת על חום גבוה.
מניחים סטייקים במחבת ומבשלים כדי ליצור קרום, 2 דקות לכל צד.
מערבבים שום פטריות שמורות למחבת, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד פטריות הם מחוממים מחדש, 2 דקות. מערבבים מיצים שמורים, מים, וחומץ בלסמי.
מערבבים ב 1 כף חמאה קרה עד נמס לחלוטין משולב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפית על סטייקים ומגישים.