קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות22
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סוויד דופינואז.

סוויד דופינואז.
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוחי אדמה Dauphinoise, טורקיז שומר, ו Africa. Kgm.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסננים את האנשובי אבל שומרים 2 כפות של השמן ומחממים אותו במחבת, ואז מבשלים את הבצל במשך 10 דקות עד מתרכך. קוצצים את האנשובי וחצי הקורנית, ומערבבים אותם דרך הבצל.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מקלפים את השוודים, ואז רבע וחותכים. בקערה גדולה, לזרוק את השוודים עם הבצל, שני שלישים של הקרם וכמה פלפל שחור סדוק. עצה השוודים לתוך צלחת אפייה, לכסות בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
רוטבגהרוטבגה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר את הצלחת מהתנור, הסר את נייר הכסף, לחץ למטה עם פרוסת דגים, ולאחר מכן טפטוף עם שאר הקרם. פיזור על פירורי הלחם ופרמזן, ואז אופים במשך כ 1 שעה יותר, עד הזהב והשוודים הם במכרז. תתפזרו עם הקורנית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטבגהרוטבגה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות