סוויד דופינואז.
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוחי אדמה Dauphinoise, טורקיז שומר, ו Africa. Kgm.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מסננים את האנשובי אבל שומרים 2 כפות של השמן ומחממים אותו במחבת, ואז מבשלים את הבצל במשך 10 דקות עד מתרכך. קוצצים את האנשובי וחצי הקורנית, ומערבבים אותם דרך הבצל.
מקלפים את השוודים, ואז רבע וחותכים. בקערה גדולה, לזרוק את השוודים עם הבצל, שני שלישים של הקרם וכמה פלפל שחור סדוק. עצה השוודים לתוך צלחת אפייה, לכסות בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
הסר את הצלחת מהתנור, הסר את נייר הכסף, לחץ למטה עם פרוסת דגים, ולאחר מכן טפטוף עם שאר הקרם. פיזור על פירורי הלחם ופרמזן, ואז אופים במשך כ 1 שעה יותר, עד הזהב והשוודים הם במכרז. תתפזרו עם הקורנית הנותרת.