סויה וסיידר הודו מלוחים על נקודות טוסט עם רוטב סויה מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל סויה סיידר הודו מלוחים על נקודות טוסט עם רוטב סויה מייפל. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 97 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם סיידר תפוחים מעונן, חזה הודו בעור, אמינו נוזלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו הודו מלוח סיידר עם זיגוג מייפל-סיידר, הודו מלוח תבלינים עם רוטב מחבת סיידר, ו הודו עם קרום עשבי תיבול עם רוטב תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 1/2 גלון ניתן לאטימה חוזרת פלסטיק תיק
שלבו 4 כוסות מים עם סיידר התפוחים, רוטב הסויה, המלח, סירופ המייפל, גרגירי הפלפל, עלי הדפנה בשקית הניתנת לסגירה חוזרת (שקית כפולה למניעת נזילות), והוסיפו להודו. צ ' יל בן לילה.
לצלייה, חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מסדרים רשת על תבנית עם מסגרת, ומרססים את המתלה בתרסיס בישול ללא מקל.
מוציאים את ההודו מהמלוח, מייבשים ומסדרים על המדף. מצפים את העור במעט שמן ומפזרים מלח ופלפל. צולים עד שמדחום פנימי קורא 165 מעלות פרנהייט, בערך 15 דקות לכל קילו הודו או 45 דקות בסך הכל.
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח עם נייר כסף לכיסוי עד שמוכן לגילוף.
ממיסים את החמאה וכשהיא מקציפה מוסיפים את עלי המרווה ופריכים אותם כשהחמאה משחימה.
מוציאים את העלים ומתפוררים. צולים את הלחם הפרוס בטוסטר.
מברישים את הטוסט בחמאה שחומה ומעליהם מרווה.
חותכים את פינת הטוסט לפינה. פורסים את ההודו ומסדרים מעל 2 נקודות טוסט, מעליהם רוטב סויה מייפל ומגישים עם דפנות לבחירתכם.
ממיסים את החמאה בסיר ומתבלים בפלפל שחור גס.
מקציפים את הקמח ומציפים כמה דקות עד להזהבה.
מקציפים את הציר, רוטב הסויה, סירופ המייפל ורוטב ווסטרשייר. מנמיכים את האש לרתיחה נמוכה ומבשלים עד שהיא סמיכה מספיק כדי לצפות את גב הכף.