קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל סרטנים חם אני

מטבל סרטנים חם אני
מטבל סרטנים חם אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 411 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם חזרת, מיונז, tm לתיבול המפרץ הישן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל סרטן ארטישוק, ו מרק חם וחמוץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את גבינת שמנת, חלב, מיונז,חזרת, בשר סרטנים ותיבול מפרץ הישן™.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
גבינת שמנתגבינת שמנת
חזרתחזרת
מיונזמיונז
בשר סרטניםבשר סרטנים
חלבחלב
3
מערבבים עד שמנת.
4
מורחים תערובת לתוך צלחת אפייה 8x12 אינץ', ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
חותכים עיגול מהחלק העליון של הלחם וגורפים החוצה מבפנים. לקרוע את החלק הפנימי לחתיכות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
6
הסר תערובת מהתנור והכפית ללחם חלול. מכסים את החלק העליון עם גבינה מגורדת ועוד תיבול.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועהגבינה קרועה
תיבולתיבול
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים את קערת הלחם על תבנית אפייה בינונית, ואופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
קערות לחםקערות לחם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
8
מגישים חם עם חתיכות לחם בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו