קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סוכות האביב

סוכות האביב
Succotash האביב דורש סביב בסביבות 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות הדרומי. 81 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, מיץ לימון, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. - שזה לא ניתן לאילתור. מדליונים חזיר עם Succotash האביב, צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ו קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
גזר מוקפץ ונקניק: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה-גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הירקות והחזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את החזיר ואת הגזר ואת sauté, ערבוב מעת לעת, עד חזיר מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מוסיפים את התירס ואת בצל האביב לזרוק לשלב. Sauté לעוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
מוסיפים את פול ה-fava, שכבר נמחק, ומבשלים עוד דקה אחת. כבה את החום והוסף את מיץ הלימון וטעם למלח. אולי אתה לא צריך שום כי החזיר הוא מלוח. לכסות את הסיר ולתת לו לשבת במשך 2 דקות, קיטור.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פולפול
(צינור גדול)(צינור גדול)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
כדי לשרת, לזרוק את המנטה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

Succotash עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי