סוכר חריף אפונה
סוכר חריף הצמד אפונה נטול גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מנות ראשונות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 74 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, עמילן תירס, אפונה סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 88%. הציון הזה מרהיב. אפונת סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילי חם, ארוחת ערב הערב: אפונה ירוקה ואפונת סוכר ברוטב שומשום, ו אפונה ירוקה טרייה ואפונת סוכר ברוטב שומשום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל, שלבו את האפונה, הבצל ו -2 כפות המים. מכסים ומבשלים על גבוה 5-7 דקות או עד שהם פריכים-רכים, תוך ערבוב פעמיים; מסננים. בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והפלפל; מערבבים פנימה את החומץ ואת יתרת המים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים, ללא כיסוי, גבוה במשך 30-45 שניות או עד להסמכה, תוך ערבוב פעם אחת.
מוסיפים לתערובת האפונה; לזרוק לציפוי.