סוכריות אגוזים קרמל
סוכריית אגוזי קרמל לוקחת בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 27 אגורות למנה , תקבלו מנה של 24. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 188 קלוריות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וידידותית ל-fodmap . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו חמאה, קרמלים, מרשמלו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות סוכריות ממתק אלוהיות לחג המולד , מרשמלו שוקולד מקנה סוכריות וגלידת שוקולד סוכריות .
הוראות
מניחים קרמלים, חמאה ושמנת ב-2-Qt. צלחת המתאימה למיקרוגל. מיקרוגל, ללא כיסוי, על בינוני למשך דקה; לְרַגֵשׁ. מחממים במיקרוגל 1-2 דקות נוספות, תוך ערבוב כל דקה, עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים בוטנים. מקפלים בעדינות פנימה מרשמלו.
מפזרים קוקוס ב-10-in. x 5 אינץ'. פשט על שני גיליונות של נייר שעווה; כף תערובת קרמל במרכז הקוקוס. בעזרת נייר השעווה, מצפים את הקרמל בקוקוס ומגלגלים לשניים בגודל 10 אינץ'. יומנים. לזרוק נייר שעווה. עוטפים בולי עץ בניילון נצמד ומצננים במשך 4 שעות.
חותכים בולי עץ ל-1/2 אינץ'. פרוסות. שומרים בכלי אטום במקרר.