סוכריות ביצת פסחא
סוכריות ביצת פסחא עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 48 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן, תמצית קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו סוכריות ביצת פסחא, חמש סוכריות שכדאי להכין, לא לקנות, לחג הפסחא, ו סוכריות ביצת פסחא שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה תערובות פודינג עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מחלקים תערובת פודינג בין שתי קערות. לקערה הראשונה, מוסיפים אגוזי מלך וטעם מייפל; מערבבים היטב. לקערה השנייה, מוסיפים קוקוס ותמצית קוקוס; מערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד שהם יציבים. יוצרים כפות של תערובת פודינג לצורות ביצה.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 30 דקות או עד שהם יציבים.
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס חלב וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים ביצים בשוקולד.
מניחים על נייר שעווה עד להתייצבות. מקשטים לפי הצורך. אחסן במקרר.