קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

סוכריות ביצת פסחא

סוכריות ביצת פסחא
סוכריות ביצת פסחא עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 48 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן, תמצית קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו סוכריות ביצת פסחא, חמש סוכריות שכדאי להכין, לא לקנות, לחג הפסחא, ו סוכריות ביצת פסחא שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה תערובות פודינג עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מקציפים חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
מחלקים תערובת פודינג בין שתי קערות. לקערה הראשונה, מוסיפים אגוזי מלך וטעם מייפל; מערבבים היטב. לקערה השנייה, מוסיפים קוקוס ותמצית קוקוס; מערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד שהם יציבים. יוצרים כפות של תערובת פודינג לצורות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
טעם מייפלטעם מייפל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 30 דקות או עד שהם יציבים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס חלב וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים ביצים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים על נייר שעווה עד להתייצבות. מקשטים לפי הצורך. אחסן במקרר.