קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

סוכריות ביצת פסחא

סוכריות ביצת פסחא
סוכריות ביצת פסחא עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 48 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן, תמצית קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו סוכריות ביצת פסחא, חמש סוכריות שכדאי להכין, לא לקנות, לחג הפסחא, ו סוכריות ביצת פסחא שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה תערובות פודינג עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
4
מחלקים תערובת פודינג בין שתי קערות. לקערה הראשונה, מוסיפים אגוזי מלך וטעם מייפל; מערבבים היטב. לקערה השנייה, מוסיפים קוקוס ותמצית קוקוס; מערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד שהם יציבים. יוצרים כפות של תערובת פודינג לצורות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
טעם מייפלטעם מייפל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 30 דקות או עד שהם יציבים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס חלב וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים ביצים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים על נייר שעווה עד להתייצבות. מקשטים לפי הצורך. אחסן במקרר.