סוכריות קראנץ חמאת בוטנים
גשו לסופר וקנו מים, חמאת בוטנים מוקרמת, פירורי שוקולד למחצה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו סוכריות קראנץ חמאה זמן ישן, עוגיות חמאת בוטנים קראנץ, ו חמאת בוטנים קראנץ תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאת בוטנים על גבי דוד כפול או על חום נמוך בסיר בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך; להפריש.
מערבבים סוכר, מים וסירופ בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס. מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות כדי לשטוף גבישים מצדדים של מחבת. לחשוף ולבשל, בלי לערבב, כדי 310 (שלב קשה סדק), על 16 דקות.
עובד במהירות, לשפוך תערובת סירופ מיד לתוך חמאת בוטנים, ערבוב כל הזמן, רק עד מעורבב.
בואו מגניב 1 דקה. ציון (לחתוך דרך אבל לא לתחתית פאן) לתוך 1" ריבועים. מגניב לגמרי.
חותכים ממתקים עם סכין חדה לאורך קווים הבקיע. טובלים ממתקים בשוקולד נמס, ומאפשרים לעודף שוקולד לטפטף בחזרה למחבת. מגניב לחלוטין על נייר שעווה; מקום ממתקים דקורטיביים liners ממתקים, אם תרצה בכך.