קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סול של אמא שלי

סול של אמא שלי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח, פטרוזיליה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך Hollandaise: בדוד כפול העליון עם חוט להקציף, חלמון ביצה פעימה מעט. לאט לאט פעימה בחמאה מומסת. לבשל, ערבוב, על מים חמים (מים בבסיס לא צריך לגעת במחבת העליונה) רק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תערובת יהיה קרדל אם מבושל יותר מדי זמן.
3
להקציף את השמנת הכבדה לרוטב. בהדרגה לנצח מיץ לימון 1/4 כפית מלח. לנצח עד עבה כמו מיונז. להפריש להתקרר.מחממים תנור ל 177°. בעדינות לשטוף פילה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הנח את הצד האפל על הסיפון.
5
מפזרים פילה עם 3/4 כפית מלח וקורטוב של פלפל. נקודה עם 2 כפות חמאה.מתחילים בקצה הצר, מגלגלים פילה. מאובטח עם קיסמים. בתבנית אפייה רדודה חמאה, לעמוד פילה זקוף על הצדדים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
יוצקים מים ויין לבן על פני דגים. למעלה עם בצל חתוך ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
אופים, חשוף, 15 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר עלה דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
הסר פילה לצלחת חסינת תנור ולהתחמם. (השאר את התנור דולק, אתה תצלה אותם בקרוב.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר קיסמים בעדינות; דגים הוא שביר. מסננים מלאי דגים, שומר 1 1/4 כוסות נוזל.ממיסים 3 כפות חמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
הסר מהחום. מערבבים בקמח מקף קאיין עד חלקה. בהדרגה מערבבים במלאי דגים ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית חום ומבשלים 3 דקות. מערבבים בקרם בהיר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
מלאי דגיםמלאי דגים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12
לשפוך על דגים.הגדל את טמפרטורת התנור לצלייה.ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה ופטריות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוסיפים מיץ לימון ומלח. מבשלים עד מכרז. כפית פטריות סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
יוצקים רוטב הולנדז על פילה. מטגנים 4 אינץ ' ממקור חום עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
15
מקשטים עם פטרוזיליה או גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה (נמסה)חמאה (נמסה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה (נמסה)חמאה (נמסה)72 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה (מחולק)חמאה (מחולק)1דאשקאייןקאיין3חלמוניםחלמונים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)קרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)קרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)1עבור כל אחד.רוטב הולנדזרוטב הולנדז1חתיכות טופי הית' ברעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות (פרוסות)פטריות (פרוסות)1קטןבצל (פרוס)בצל (פרוס)11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה קצוצה או 1 כף גרגיר הנחליםפטרוזיליה קצוצה או 1 כף גרגיר הנחלים11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה קצוצה או גרגיר הנחליםפטרוזיליה קצוצה או גרגיר הנחלים1דאש1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1דאש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה סולית (אודותפילה סולית (אודות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1581 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (שרדונה)יין לבן (שרדונה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (שרדונה)יין לבן (שרדונה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.