קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סול של אמא שלי

סול של אמא שלי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח, פטרוזיליה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך Hollandaise: בדוד כפול העליון עם חוט להקציף, חלמון ביצה פעימה מעט. לאט לאט פעימה בחמאה מומסת. לבשל, ערבוב, על מים חמים (מים בבסיס לא צריך לגעת במחבת העליונה) רק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תערובת יהיה קרדל אם מבושל יותר מדי זמן.
3
להקציף את השמנת הכבדה לרוטב. בהדרגה לנצח מיץ לימון 1/4 כפית מלח. לנצח עד עבה כמו מיונז. להפריש להתקרר.מחממים תנור ל 177°. בעדינות לשטוף פילה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הנח את הצד האפל על הסיפון.
5
מפזרים פילה עם 3/4 כפית מלח וקורטוב של פלפל. נקודה עם 2 כפות חמאה.מתחילים בקצה הצר, מגלגלים פילה. מאובטח עם קיסמים. בתבנית אפייה רדודה חמאה, לעמוד פילה זקוף על הצדדים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
6
יוצקים מים ויין לבן על פני דגים. למעלה עם בצל חתוך ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
אופים, חשוף, 15 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר עלה דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
הסר פילה לצלחת חסינת תנור ולהתחמם. (השאר את התנור דולק, אתה תצלה אותם בקרוב.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר קיסמים בעדינות; דגים הוא שביר. מסננים מלאי דגים, שומר 1 1/4 כוסות נוזל.ממיסים 3 כפות חמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
הסר מהחום. מערבבים בקמח מקף קאיין עד חלקה. בהדרגה מערבבים במלאי דגים ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית חום ומבשלים 3 דקות. מערבבים בקרם בהיר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
מלאי דגיםמלאי דגים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12
לשפוך על דגים.הגדל את טמפרטורת התנור לצלייה.ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה ופטריות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוסיפים מיץ לימון ומלח. מבשלים עד מכרז. כפית פטריות סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
יוצקים רוטב הולנדז על פילה. מטגנים 4 אינץ ' ממקור חום עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
15
מקשטים עם פטרוזיליה או גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה (נמסה)חמאה (נמסה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה (נמסה)חמאה (נמסה)7קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה (מחולק)חמאה (מחולק)1דאשקאייןקאיין3חלמוניםחלמונים3קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח3קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)קרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)קרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)1עבור כל אחד.רוטב הולנדזרוטב הולנדז1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2קרום: פירורי קרקר גרהםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2קרום: פירורי קרקר גרהםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר454פלפל האבנרופטריות (פרוסות)פטריות (פרוסות)1קטןבצל (פרוס)בצל (פרוס)1גבינת פרמזן מגוררתפטרוזיליה קצוצה או 1 כף גרגיר הנחליםפטרוזיליה קצוצה או 1 כף גרגיר הנחלים1גבינת פרמזן מגוררתפטרוזיליה קצוצה או גרגיר הנחליםפטרוזיליה קצוצה או גרגיר הנחלים1דאשלפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1דאש1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק907פלפל האבנרופילה סולית (אודותפילה סולית (אודות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (שרדונה)יין לבן (שרדונה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (שרדונה)יין לבן (שרדונה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.