סול של אמא שלי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח, פטרוזיליה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך Hollandaise: בדוד כפול העליון עם חוט להקציף, חלמון ביצה פעימה מעט. לאט לאט פעימה בחמאה מומסת. לבשל, ערבוב, על מים חמים (מים בבסיס לא צריך לגעת במחבת העליונה) רק עד עבה.
תערובת יהיה קרדל אם מבושל יותר מדי זמן.
להקציף את השמנת הכבדה לרוטב. בהדרגה לנצח מיץ לימון 1/4 כפית מלח. לנצח עד עבה כמו מיונז. להפריש להתקרר.מחממים תנור ל 177°. בעדינות לשטוף פילה להתייבש עם מגבות נייר.
הנח את הצד האפל על הסיפון.
מפזרים פילה עם 3/4 כפית מלח וקורטוב של פלפל. נקודה עם 2 כפות חמאה.מתחילים בקצה הצר, מגלגלים פילה. מאובטח עם קיסמים. בתבנית אפייה רדודה חמאה, לעמוד פילה זקוף על הצדדים אפילו.
יוצקים מים ויין לבן על פני דגים. למעלה עם בצל חתוך ועלה דפנה.
אופים, חשוף, 15 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
הסר פילה לצלחת חסינת תנור ולהתחמם. (השאר את התנור דולק, אתה תצלה אותם בקרוב.)
הסר קיסמים בעדינות; דגים הוא שביר. מסננים מלאי דגים, שומר 1 1/4 כוסות נוזל.ממיסים 3 כפות חמאה בסיר.
הסר מהחום. מערבבים בקמח מקף קאיין עד חלקה. בהדרגה מערבבים במלאי דגים ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית חום ומבשלים 3 דקות. מערבבים בקרם בהיר ומערבבים היטב.
לשפוך על דגים.הגדל את טמפרטורת התנור לצלייה.ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה ופטריות מטוגנות.
מוסיפים מיץ לימון ומלח. מבשלים עד מכרז. כפית פטריות סביב דגים.
יוצקים רוטב הולנדז על פילה. מטגנים 4 אינץ ' ממקור חום עד חום זהוב.
מקשטים עם פטרוזיליה או גרגיר הנחלים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.