קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סול של אמא שלי

סול של אמא שלי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח, פטרוזיליה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך Hollandaise: בדוד כפול העליון עם חוט להקציף, חלמון ביצה פעימה מעט. לאט לאט פעימה בחמאה מומסת. לבשל, ערבוב, על מים חמים (מים בבסיס לא צריך לגעת במחבת העליונה) רק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תערובת יהיה קרדל אם מבושל יותר מדי זמן.
3
להקציף את השמנת הכבדה לרוטב. בהדרגה לנצח מיץ לימון 1/4 כפית מלח. לנצח עד עבה כמו מיונז. להפריש להתקרר.מחממים תנור ל 177°. בעדינות לשטוף פילה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הנח את הצד האפל על הסיפון.
5
מפזרים פילה עם 3/4 כפית מלח וקורטוב של פלפל. נקודה עם 2 כפות חמאה.מתחילים בקצה הצר, מגלגלים פילה. מאובטח עם קיסמים. בתבנית אפייה רדודה חמאה, לעמוד פילה זקוף על הצדדים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
יוצקים מים ויין לבן על פני דגים. למעלה עם בצל חתוך ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
אופים, חשוף, 15 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר עלה דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
הסר פילה לצלחת חסינת תנור ולהתחמם. (השאר את התנור דולק, אתה תצלה אותם בקרוב.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר קיסמים בעדינות; דגים הוא שביר. מסננים מלאי דגים, שומר 1 1/4 כוסות נוזל.ממיסים 3 כפות חמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר מהחום. מערבבים בקמח מקף קאיין עד חלקה. בהדרגה מערבבים במלאי דגים ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית חום ומבשלים 3 דקות. מערבבים בקרם בהיר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
מלאי דגיםמלאי דגים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12
לשפוך על דגים.הגדל את טמפרטורת התנור לצלייה.ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה ופטריות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוסיפים מיץ לימון ומלח. מבשלים עד מכרז. כפית פטריות סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
יוצקים רוטב הולנדז על פילה. מטגנים 4 אינץ ' ממקור חום עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
15
מקשטים עם פטרוזיליה או גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה (נמסה)חמאה (נמסה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה (נמסה)חמאה (נמסה)73 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה (מחולק)חמאה (מחולק)1דאשקאייןקאיין3חלמוניםחלמונים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)קרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)קרם כבד (מוקצף עד פסגות רכות להחזיק)1עבור כל אחד.רוטב הולנדזרוטב הולנדז1חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות (פרוסות)פטריות (פרוסות)1קטןבצל (פרוס)בצל (פרוס)12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה קצוצה או 1 כף גרגיר הנחליםפטרוזיליה קצוצה או 1 כף גרגיר הנחלים12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה קצוצה או גרגיר הנחליםפטרוזיליה קצוצה או גרגיר הנחלים1דאשכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1דאשלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סולית (אודותפילה סולית (אודות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (שרדונה)יין לבן (שרדונה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (שרדונה)יין לבן (שרדונה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.