קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

סוליה אפויה עם אספרגוס

סוליה אפויה עם אספרגוס
זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, מיץ לימון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סוליה אפויה ואספרגוס קלוי עם שומשום, פילה אפוי של סול, ו פילה סולית אפויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים את הדגים והאספרגוס
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים תנור ל 204° חמאה 9-by-13 אינץ רדוד צלחת אפייה.מסדרים את חניתות האספרגוס בשכבה אחת בצלחת מוכנה ומתבלים קלות עם מלח. מתבלים את פילה הדגים משני הצדדים במלח ופלפל ומניחים אותם על גבי האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגיםפילה דגים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים עד הפילה מתחילים להתקלף בקצות הזנב ואת האספרגוס הוא רך-פריך, על 7 דקות, בהתאם לעובי של פילה.הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, בסיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה עם גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא, עד התערובת רק מתחיל צבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את המרק ואת מיץ לימון להקציף במרץ כדי לשבור את כל גושים. לבשל את הרוטב, לטאטא מדי פעם, עד עבה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.מחלקים את פילה דגים ואספרגוס בין צלחות בודדות, כפית את הרוטב על פילה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגיםפילה דגים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מגיש 4.עיבוד ממזון Williams-Sonoma Made Fast Series, Seafood, by Jay Harlow (Oxmoor House, 2007).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים