קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

סוליה אפויה עם אספרגוס

סוליה אפויה עם אספרגוס
זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, מיץ לימון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סוליה אפויה ואספרגוס קלוי עם שומשום, פילה אפוי של סול, ו פילה סולית אפויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים את הדגים והאספרגוס
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מחממים תנור ל 204° חמאה 9-by-13 אינץ רדוד צלחת אפייה.מסדרים את חניתות האספרגוס בשכבה אחת בצלחת מוכנה ומתבלים קלות עם מלח. מתבלים את פילה הדגים משני הצדדים במלח ופלפל ומניחים אותם על גבי האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פילה דגיםפילה דגים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
אופים עד הפילה מתחילים להתקלף בקצות הזנב ואת האספרגוס הוא רך-פריך, על 7 דקות, בהתאם לעובי של פילה.הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
בינתיים, בסיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה עם גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא, עד התערובת רק מתחיל צבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את המרק ואת מיץ לימון להקציף במרץ כדי לשבור את כל גושים. לבשל את הרוטב, לטאטא מדי פעם, עד עבה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.מחלקים את פילה דגים ואספרגוס בין צלחות בודדות, כפית את הרוטב על פילה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פילה דגיםפילה דגים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מגיש 4.עיבוד ממזון Williams-Sonoma Made Fast Series, Seafood, by Jay Harlow (Oxmoor House, 2007).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים