סולית לימון אפוי עם מטגן שוויצרי
סולית לימון אפוי עם מטגן שוויצרי מוקפץ הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חצאים אגוז, לחם, מיץ לימון 3 כפות צלפים 2 כפות שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מטוגנים בשווייץ עם לימון ושום, תבשיל שוויצרי מוקפץ, ו מוקפץ Chard שוויצרי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
במעבד מזון לשלב לחם, גרידת לימון, אגוזי מלך וגבינה. דופק עד כמעט אחיד במרקם. המשך לפעום תוך טפטוף בשמן הזית. תניח בצד.
מניחים פילה 4 בשכבה אחת על תבשיל חמאה 9 ידי 12 אינץ'. בסיר קטן להמיס 4 כפות של חמאה ולהוסיף את מיץ לימון צלפים.
יוצקים תערובת חמאה על דגים, ומפזרים צמרות עם תערובת פירורי לחם.
אופים חשפו במשך 15 עד 20 דקות.
בינתיים, מוסיפים את שמן הזית למחבת גדולה על אש בינונית. להשרות את השמן עם שום טחון, ולאחר מכן להוסיף את chard השוויצרי ו לטגן עד נבול, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.