סופגניות איטלקיות עם רוטב דובדבנים
סופגניות איטלקיות עם רוטב דובדבנים עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1327 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, דובדבנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סופגניות דובדבן # 10 לבצ'ריצ'אלנג, סופגניות לימונדה דובדבן, ו סופגניות מזוגגות דובדבן שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר על אש בינונית מוסיפים את הדובדבנים המופשרים עם הנוזל שלהם,
1 כף סוכר, מיץ הלימון והקינמון. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מסירים מהאש ושומרים 2 כפות מיץ לקוקטייל השקיעה בוונציה.
במחבת ברזל יצוק מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע ל -350 מעלות צלזיוס.
בעוד השמן מתחמם, להפוך את הבלילה: בקערה גדולה, לטאטא יחד את תערובת האפייה הנותרים 1/4 כוס סוכר. בקערה אחרת מקציפים יחד את החלב והביצה.
יוצקים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים ומערבבים עד להטמעה מלאה.
כאשר השמן חם, בזהירות טיפה את הבלילה, על ידי כף, לתוך השמן. מטגנים, הופכים אותם פעם אחת, עד שהם מזהיבים, בערך 1 עד 2 דקות מכל צד.
מסננים על מגש גיליון מרופד במגבות נייר או שקית נייר חומה בזמן שאתה חוזר עם הבלילה שנותרה. מצפים קלות את הסופגניות באבקת סוכר.
מגישים את הסופגניות בקערות קטנות מעל רוטב הדובדבנים.
בקערה משלבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
חותכים בקיצור בעזרת חותך מאפה או מזלג עד שהתערובת מתמזגת היטב. השתמש במתכונים הקוראים לתערובת ביסקית או לכל מטרה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי העשוי מענבים הגדלים בלב אזור קיאנטי קלאסיקו בטוסקנה. ביטוי מעולה של ענב סנגיובזה, עם חומציות משמעותית מהחומציות הנמוכה של האדמה באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור אדמה. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי.הכי נהנה עם מנות טעימות מאוד, כמו רטבים על בסיס עגבניות, רביולי פטריות, צלי בקר או חזיר, ובשר ציד מצבי צבי ועד פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון