קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות מזוגגות תוצרת בית

סופגניות מזוגגות תוצרת בית
סופגניות מזוגגות תוצרת בית יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם ביצים, תמצית vanillan, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סופגניות מזוגגות תוצרת בית, סופגניות מזוגגות, ו סופגניות מזוגגות קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 חותך סופגנייה, או 2 חותכי קונצנטריים מדחום ממתקים
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1
מוסיפים את הסוכר המגורען לחלב החם בקערה בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את השמרים. לאפשר לו לשבת עד השמרים מתחיל בועה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה קטנה, להכות את הביצים ולאחר מכן לשפוך אותם לתוך קערה עם חמאה מומסת, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת החמאה / ביצה לקערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים בתערובת חלב / סוכר / שמרים. עם חיבור וו, להפוך את המיקסר למהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים את הקמח והמלח בקערה, ולאחר מכן לאחזר 1/2 כוס בכל פעם ולהוסיף אותו לקערת הערבוב, ומאפשר לו לשלב לאט לתוך התערובת הנוזלית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
המשך ערבוב במשך 5 דקות לאחר הקמח משולב. עצור את המיקסר, לגרד את הקערה ולאחר מכן לערבב כ -30 שניות יותר. לאחר מכן מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים אותו בניילון נצמד ומקררים, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
למחרת בבוקר, להסיר את הבצק מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר ולעלות, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
שים את הבצק במקום חם, במידת הצורך, כדי להקל על העלייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
להפוך את הבצק על משטח מקומח לגלגל אותו על 1/4 אינץ ' עבה. השתמש חותך סופגנייה (או 2 חותכי קונצנטריים) לחתוך את הסופגניות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
הסירו את החורים והעבירו את הסופגניות לתבנית אפייה מקומטת עם מחצלת אפייה או קלף. ואז - וזה החלק החיוני - לכסות את הסופגניות קלות עם מגבות תה ומניחים אותו באזור ללא טיוטה, לפחות 1 1/2 עד 2 שעות. זה ייקח להם כל כך הרבה זמן לעלות. אם הם לא נראים עולים הרבה, להעביר את המחבת למקום חם.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להמיס את התקצור בסיר על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום ממתקים. (או שאתה יכול לזרוק אחד חורי הסופגנייה בשמן, אם הוא רוחש ומיד עולה על פני השטח, השמן מוכן.) הסופגניות צריך מיד לצוף למעלה ולהתנפח. לאחר מכן השתמש בכף מתכת או מרית כדי להפוך אותם בזהירות לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
הסר אותם מן השמן ברגע שהם זהובים חום משני הצדדים (זה צריך לקחת פחות מ 1 דקה בסך הכל). בסוף, טיפה בחורי הסופגניות ומטגנים אותם עד שהם זהובים חום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מניחים את הסופגניות על נייר מגבת מרופדת צלחות לנקז. אל תדאג אם הם קצת לא מושלמים; אם האצבעות שלך משאירות רושם כשהורדת אותם לתוך השמן, זה רק אומר שהם היו קלים במיוחד ורכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
עבור זיגוג: כדי זיגוג את הסופגניות, מערבבים את אבקת הסוכר, 1/2 כוס מים קרים, מלח ווניל בקערה עד חלקה. זרוק את הסופגניות אחד אחד. להפוך אותם במהירות ולאחר מכן להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דבש הדריםדבש הדרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מניחים אותם על מתלה כך שכל זיגוג עודף יכול לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
כדי להפיק את המרב זיגוג, להגדיר את החורים מתחת סופגניות כך שהם יכולים לתפוס את החומר טוב במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן