סופגנייה תפוחים (סופגניות חנוכה) עם קרמל מלוח
סיידר תפוחים סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם קרמל מלוח עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מספק כ 34 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאת תפוחים, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. נסו סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם ג'ינג'ר ליים, צ'אי סופגנייה (חנוכה סופגניות) עם קרם חמאה כתום-דלעת, ו סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם מילוי מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 1/2 כוסות קמח, קינמון, מלח, אגוז מוסקט בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשלב; להפריש. מעיל קערה גדולה שנייה עם שמן צמחי; להפריש.
מניחים את השמרים 1 כפית הסוכר בקערה בינונית.
חום 1/2 כוס סיידר תפוחים עד חם, בין 41° ו115.
מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים לשלב.
בואו לשבת עד התערובת היא קצף, על 5 דקות.
להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס תפוח סיידר, חלמונים, חמאת תפוחים, וניל לתערובת שמרים להקציף לשלב.
מוסיפים תערובת זו לתערובת הקמח השמורה ומערבבים בכפית עץ עד שהבצק מתאחד ומתחיל ליצור כדור.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות. פזר את חתיכות החמאה על הבצק ולוש עד שהחמאה משולבת במלואה והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-6 עד 8 דקות.
מערבבים את הסוכר, המים והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד הסוכר מומס לחלוטין. ממשיכים להרתיח, מערבלים את המחבת מדי פעם (אבל לא ערבוב), עד התערובת הופכת צבע ענבר עמוק, על 10 עד 15 דקות.
הסר את המחבת מן החום, בזהירות לשפוך את הקרם ווניל (התערובת תהיה בועה מעלה קיטור), ומערבבים עד בשילוב שווה.
העברה לקערה בינונית חסינת חום ולתת לקרמל להתקרר בטמפרטורת החדר, חשופה, במשך כ -30 דקות לפני using.To סיום: קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש. Punch למטה את הבצק, להעביר אותו משטח עבודה מקומח קלות, ולגלגל אותו החוצה עד שהוא על 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 2-1 / 2 אינץ', להחתים כמה שיותר סיבובים בצק ככל האפשר ולמקם אותם על תבנית אפייה מוכן על 1/4 אינץ ' זה מזה. אספו את שאריות הבצק לכדור והתגלגלו וחתכו שוב. זרוק כל שאריות בצק שנותרו.מכסים את עיגולי הבצק באופן רופף בניילון נצמד או במגבת לחה.
בואו לעלות במקום חם עד נפוחות בערך 1/2 אינץ ' עבה, כ 30 דקות.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני עד שהטמפרטורה מגיעה ל-365°F על מדחום ממתקים/שומן. בינתיים, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה שנייה; להפריש.
מניחים את הסוכר בקערה גדולה; להפריש.
להעביר את קרמל מקורר שקית צנרת מצויד קצה עגול 1/4 אינץ'; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 4 של סיבובי הבצק ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף באמצע, על 2 דקות בסך הכל. (אם בועות אוויר מופיעות בדונאטס, לנקב אותן עם קצה של סכין קילוף.)
הסר את הסופגניות עם כף מחוררת אל המדף.
הוסף עוד 4 כדורי בצק לשמן. בעוד סיבובי בצק אלה הם טיגון, להשתמש מלקחיים כדי להעביר את הראשון 4 (עדיין חם) סופגניות לקערת הסוכר. לזרוק מעיל בסוכר, ואז לחזור למתלה החוט. חזור על טיגון ו sugarcoating את כדורי הבצק הנותרים.כאשר הסופגניות קרירות מספיק כדי לטפל, השתמש בסכין קילוף כדי לנקב את הצד של כל אחד מהם כדי ליצור כיס במרכז.
מניחים את קצה שקית צנרת לתוך הכיס ואת הצינור על 1 כפית גדושה של קרמל בפנים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.