קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סופלה גבינה ובייקון

סופלה גבינה ובייקון
גשו לסופר וקנו בייקון, קמח, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סופלה גבינה עם סלט ארוגולה בייקון, סופלה גבינת אדאם חמה עם בייקון פריך, ו סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. מבשלים בייקון עד פריך, לנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר בינוני, להמיס 1 כף חמאה, ולאחר מכן להוסיף בצל קצוץ. מבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מפזרים בצל בקמח ומערבבים עד הבצל מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים חלב ומקציפים כל הזמן עד שהחלב מתחיל להתעבות ואין גושי קמח או בצל, ואז מוסיפים צ ' דר בתוספות קטנות, מטאטאים כל הזמן עד שהגבינה נמסה. ברגע שהגבינה נמסה, מוסיפים בצל ורוטב ווסטרשייר ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
6
השתמש בחמאה שנותרה כדי לשמן צלחת סופלה, ולאחר מכן אבק עם גבינת פרמזן מגוררת. לאחר תערובת גבינה יש מקורר (מספיק כי האצבע שלך לא לשרוף אם אתה טובל אותו ברוטב), לטאטא חלמון ביצה בייקון קצוץ. באמצעות מקצף, מערבל יד, או מערבל עומד, לטאטא ביצים עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת גבינה, ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים את הבלילה סופלה בצלחת מוכנה ומניחים בעדינות בתנור עד נפוח וחום, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים מיד עם סלט ירוק ויין לבן בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה