סופלה גבינת Gruyère ופרמזן
סופלה גבינת Gruyère ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח לכל מטרה, חלמונים ביצה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סופלה גבינת פרמזן וגרוייר, סופלה גבינת פרמזן, ו סופלה תרד וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
עמדת מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 400 ° F. בנדיבות חמאה אחת צלחת סופלה 10 כוס או שש מנות סופלה 1 1/4 כוס; מפזרים גבינת פרמזן למעיל. (אם משתמשים 1 1/4 כוס מנות, מניחים את כל 6 על גיליון אפייה rimmed.) ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים קמח, פלפל קאיין ואגוז מוסקט. מבשלים ללא בראונינג עד שהתערובת מתחילה לבעבע, מטאטא כל הזמן, בערך 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב, ואז יין. מבשלים עד חלקה, עבה ומתחיל לרתוח, לטאטא כל הזמן, על 2 דקות.
מערבבים חלמונים, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת חלמון בבת אחת לרוטב ולטפטף במהירות כדי להתמזג. מקפלים 1 1/4 כוסות גבינת Gruyère ו 1/4 כוס גבינת פרמזן (גבינות לא צריך להמיס).באמצעות מיקסר חשמלי, להכות לבנים בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך בסיס סופלה פושר כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים.
העברת תערובת סופלה למנה מוכנה.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינת Gruyère.
מניחים סופלה בתנור; להפחית את החום ל 191°.
אופים סופלה עד נפוח, מוזהב בעדינות להגדיר במרכז, על 40 דקות עבור סופלה גדול (או 25 דקות עבור סופלה קטן). באמצעות כפפות תנור, להעביר סופלה מגש לשרת מיד.