קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סופלה גבינת אדם חמה עם בייקון פריך

סופלה גבינת אדם חמה עם בייקון פריך
מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.05 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו גבינת אדם, חמאה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק גבינת אדם, כרובית וגבינת אדם (הולנדית), ו עוף ופסטה עם יין לבן וגבינת אדם.

הוראות

1
מביאים את החלב לרתיחה. במחבת אחרת על אש בינונית ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח ומבשלים מבלי להשחים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. מוסיפים בהדרגה חלב חם כל הזמן. מבשלים עד שהמרקם הופך חלק וסמיך ומתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בואו להרתיח במשך 3 עד5 דקות תוך הקצפה מתמדת.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מסירים מהאש, מניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים חלמונים, מלח, פלפל וקאיין לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
5
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הכן סופלה רמקין על ידי חמאה בקצוות בחמאה מרוככת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים את הפרמזן המגורד דק באופן שווה סביב הרמקין. הכן ביין מארי (אמבט מים) עבור סופלה וחום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
8
בקערה ממיסים את גבינת השמנת, החמאה וגבינת אדם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינת אדאםגבינת אדאם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים בכמל לתערובת הגבינה. בעזרת מרית מקפלים את חלבוני הביצה המוקצפים הרכים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
10
קוביות את בייקון הנוסקה לחתיכות קטנות, הקפיצו בתבנית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מסננים עודף מהר ומניחים על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
ממלאים את הרמקין המוכן בתערובת למעלה. נקו את שולי הרמקין מכל תערובת נוספת. לאפיית סופלה מניחים את הרמקינס בביין מארי למשך 15 דקות עד שהוא מתנפח 1 אינץ ' מעל הרמקין. מוציאים את הסופלה מהתנור כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מניחים כפית בייקון פריך במרכז הסופלה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
14
מניחים רמקין על צלחת עם קונל סורבה בצל.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. שפי מטבחי רשת המזון לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן הם בחירה מצוינת עבור צרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שאטו לה גראבטס בורדו סופריור. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
שאטו לה גראבטס בורדו סופריור
שאטו לה גראבטס בורדו סופריור
אטרקטיבי כהה אודם אדום מבריק זה בורדו קלאסי הוא נפץ, אינטנסיבי ומורכב בעת ובעונה אחת. החיך מפתה בשל הגברה, העושר, המלאות שלו, כמו גם על ידי הסיום הארומטי על החיך. הרמוני וארוך, הליווי האידיאלי למשחק כמו רגל טלה עם עשבי תיבול או גבינות עזים.