סופלה גזר
סופלה גזר הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 155 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם חמאה, גזר, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה הוא רע למדי. נסו סופלה גזר, גזר סופל, ו סופלה גזר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקום 1 ב. מים בסיר; מוסיפים גזר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים.
מניחים גזר במעבד מזון או בבלנדר; מכסים ומעבדים עד למחית. מודדים 1 כוס ומניחים בצד.
לרוטב לבן ממיסים את החמאה בסיר. מערבבים פנימה את רוטב הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
בקערה קטנה מקציפים חלמונים עד שהם סמיכים וצבע לימון.
מוסיפים 1/3 כוס רוטב לבן; מערבבים היטב. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות. מערבבים פנימה את הגזר המחית; מערבבים היטב. מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
בקערה אחרת מקציפים את החלבונים לקצף.
מוסיפים קרם אבנית; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות שליש מחלבוני הביצה לתערובת גזר. מקפלים פנימה את יתרת החלבונים.
יוצקים לתוך משומנת 2-קראט. צלחת סופלה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ונפוח.