סופלה לימון
אם יש לכם מלח, מיץ לימון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופלה לימון, סופלה לימון, ו סופלה לימון.
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר האפשרי. מחממים תנור ל 40
גריז 8 (6-אונקיה) ramekins, ואבק קלות עם 2 כפות סוכר; לקרר על תבנית אפייה עד מוכן לשימוש.
חלב צרוב וגרידת לימון על אש בינונית.
עם מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים ביצה בקערה גדולה 3 עד 4 דקות או עד אור ורך, גירוד בצד של קערה מספר פעמים. (להשליך את החלמון השלישי.) בהדרגה לערבב קמח עד מעורבב, גירוד בצד של קערה.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת ביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים מיץ לימון ומלח; מניחים תערובת בחזרה על אש נמוכה (או בדוד כפול), ומבשלים, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות או עד עבה וקרם.
הסר מהחום, וקריר לחלוטין. (אתה יכול להכין את המתכון לנקודה זו עד 2 ימים מראש, ולאחסן במקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.)
לנצח את הלבנים עם קרם של טרטר בקערה נפרדת במהירות בינונית במשך כ 10 שניות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני, והכו 1 עד 2 דקות או עד ליצירת פסגות רכות. (לא overbeat; אם הלבנים מופיעים יבש ופרטי, הם overbeatten.)
מערבבים כרבע של חלבונים ביצה לתוך תערובת ביצה מקורר כדי להאיר אותו. מקפלים בלבנים הנותרים בעדינות, באמצעות מרית גומי, רק עד incorporated. אל תגזים.
יוצקים תערובת בעדינות לתוך כוסות סופלה מוכן לחלק העליון של השפה. כדי לעזור souffls לעלות כראוי, להפעיל את האצבע סביב שולי צלחת כדי לנגב את הקצוות.
אופים ב 400 במשך 10 דקות; להפחית את החום ל 350, ולהמשיך לאפות 4 דקות או עד חיצוני מוגדר במרכז רופף מעט כאשר מזועזע וסופ " ל עלה מעל צלחת. אבק עם אבקת סוכר, ומגישים מיד.