קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה לימון

סופלה לימון
אם יש לכם מלח, מיץ לימון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופלה לימון, סופלה לימון, ו סופלה לימון.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר האפשרי. מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
גריז 8 (6-אונקיה) ramekins, ואבק קלות עם 2 כפות סוכר; לקרר על תבנית אפייה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
חלב צרוב וגרידת לימון על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חלבחלב
4
הסר מהחום, וקריר.
5
עם מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים ביצה בקערה גדולה 3 עד 4 דקות או עד אור ורך, גירוד בצד של קערה מספר פעמים. (להשליך את החלמון השלישי.) בהדרגה לערבב קמח עד מעורבב, גירוד בצד של קערה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
מוסיפים תערובת חלב לתערובת ביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
7
מוסיפים מיץ לימון ומלח; מניחים תערובת בחזרה על אש נמוכה (או בדוד כפול), ומבשלים, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות או עד עבה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
8
הסר מהחום, וקריר לחלוטין. (אתה יכול להכין את המתכון לנקודה זו עד 2 ימים מראש, ולאחסן במקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.)
9
לנצח את הלבנים עם קרם של טרטר בקערה נפרדת במהירות בינונית במשך כ 10 שניות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני, והכו 1 עד 2 דקות או עד ליצירת פסגות רכות. (לא overbeat; אם הלבנים מופיעים יבש ופרטי, הם overbeatten.)
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מערבבים כרבע של חלבונים ביצה לתוך תערובת ביצה מקורר כדי להאיר אותו. מקפלים בלבנים הנותרים בעדינות, באמצעות מרית גומי, רק עד incorporated. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
11
יוצקים תערובת בעדינות לתוך כוסות סופלה מוכן לחלק העליון של השפה. כדי לעזור souffls לעלות כראוי, להפעיל את האצבע סביב שולי צלחת כדי לנגב את הקצוות.
12
אופים ב 400 במשך 10 דקות; להפחית את החום ל 350, ולהמשיך לאפות 4 דקות או עד חיצוני מוגדר במרכז רופף מעט כאשר מזועזע וסופ " ל עלה מעל צלחת. אבק עם אבקת סוכר, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור