סופלה סקווש חורף
סופלה סקווש חורף עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, גבינה שוויצרית, קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור חורף. נסו סופלה סקווש חורף אופים, סופלה חורף סקווש וירקות, ו סופלה סקווש חורף עם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה 2 ליטר רדוד קרמיקה או זכוכית אפייה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
להמיס חמאה (3 כפות) בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל roux, לטאטא, 2 דקות.
מוסיפים חלב בזרם איטי ומרתיחים, מטאטאים, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מטאטאים מדי פעם, עד מעובה, כ -3 דקות.
לטאטא סקווש, גבינה, סוכר חום, מלח, קאיין, אגוז מוסקט עד בשילוב (תערובת לא יכול להיות חלק לחלוטין), ולאחר מכן להעביר קערה גדולה לטאטא חלמונים.
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים רבע אחד של לבנים לתוך תערובת סקווש כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. כף לתוך צלחת אפייה ואופים, חשוף, 15 דקות. רופף לכסות את הדף עם נייר ואופים עד נפוח, חום זהוב, ופשוט להגדיר, 25 עד 30 דקות.
מגישים מיד, עם פלפל טחון טרי.