קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

סופלה פרליין קפוא

סופלה פרליין קפוא
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לך קרם כבד, מים, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו שוקולד קפוא "סופלה", סופלה אפרסק קפוא, ו סופלה תה ירוק קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקרוע 2 (3 אינץ 'רחב) רצועות של רדיד לעטוף כל בחוזקה סביב מחוץ ramekin, ויצרו צווארון המשתרע לפחות 1 אינץ' מעל השפה. הקלטת חופפת מסתיימת יחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
קו גיליון אפייה עם גיליון של נייר, ואז לסכל מעט שמן. לבשל סוכר עם קמצוץ של מלח במחבת יבשה 8-9 אינץ ' nonstick מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק. מיד להסיר מחום ומערבבים אגוזים עם כף עץ, ואז לשפוך במהירות על תבנית אפייה, מתפשט עם גב של כף לפני hardens פרלין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרליניםפרלינים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
פרלין מגניב על תבנית אפייה 5 דקות, ואז לשבור לחתיכות גדולות. שים חתיכות בשקית פלסטיק sealable, ואז שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. לשבור פרלין לחתיכות קטנות יותר על ידי דפיקות קלות מתגלגל עם מערוך. למדוד 1/3 כוס (לשרת את שארית בצד).
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד 1/2 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן לשטוף גבישים מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים סירופ, ללא ערבוב, עד מדחום רושם 238 עד 242°f (שלב רך כדור), 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בעוד סירופ רותח, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד קצף. להגביר את המהירות גבוהה, ולאחר מכן להוסיף סירופ חם בזרם איטי (להימנע מקצף בצד של קערה), להכות כל הזמן, ולהמשיך לנצח עד מרנג מחזיקה פסגות מבריק נוקשה והוא מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקפלים פרלין למקצפת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף קרם עם קוניאק בקערה אחרת עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך מרנג בעדינות אבל ביסודיות. תערובת כפית לתוך ramekins להקפיא, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, עד המשרד, 2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר צווארונים לסכל לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של סירופ, לשים את הנורה של מדחום במחבת ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שפת המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות. * סופלה יכול להיות קפוא עד 1 יום. * חלבוני הביצה במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך. אתה יכול להחליף מחדש אבקת חלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף