קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

סופלה פרליין קפוא

סופלה פרליין קפוא
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לך קרם כבד, מים, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו שוקולד קפוא "סופלה", סופלה אפרסק קפוא, ו סופלה תה ירוק קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקרוע 2 (3 אינץ 'רחב) רצועות של רדיד לעטוף כל בחוזקה סביב מחוץ ramekin, ויצרו צווארון המשתרע לפחות 1 אינץ' מעל השפה. הקלטת חופפת מסתיימת יחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
קו גיליון אפייה עם גיליון של נייר, ואז לסכל מעט שמן. לבשל סוכר עם קמצוץ של מלח במחבת יבשה 8-9 אינץ ' nonstick מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק. מיד להסיר מחום ומערבבים אגוזים עם כף עץ, ואז לשפוך במהירות על תבנית אפייה, מתפשט עם גב של כף לפני hardens פרלין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרליניםפרלינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
פרלין מגניב על תבנית אפייה 5 דקות, ואז לשבור לחתיכות גדולות. שים חתיכות בשקית פלסטיק sealable, ואז שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. לשבור פרלין לחתיכות קטנות יותר על ידי דפיקות קלות מתגלגל עם מערוך. למדוד 1/3 כוס (לשרת את שארית בצד).
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד 1/2 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן לשטוף גבישים מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים סירופ, ללא ערבוב, עד מדחום רושם 238 עד 242°f (שלב רך כדור), 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בעוד סירופ רותח, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד קצף. להגביר את המהירות גבוהה, ולאחר מכן להוסיף סירופ חם בזרם איטי (להימנע מקצף בצד של קערה), להכות כל הזמן, ולהמשיך לנצח עד מרנג מחזיקה פסגות מבריק נוקשה והוא מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקפלים פרלין למקצפת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להקציף קרם עם קוניאק בקערה אחרת עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך מרנג בעדינות אבל ביסודיות. תערובת כפית לתוך ramekins להקפיא, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, עד המשרד, 2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הסר צווארונים לסכל לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של סירופ, לשים את הנורה של מדחום במחבת ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שפת המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות. * סופלה יכול להיות קפוא עד 1 יום. * חלבוני הביצה במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך. אתה יכול להחליף מחדש אבקת חלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)