סופלה פרליין קפוא
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לך קרם כבד, מים, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו שוקולד קפוא "סופלה", סופלה אפרסק קפוא, ו סופלה תה ירוק קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
לקרוע 2 (3 אינץ 'רחב) רצועות של רדיד לעטוף כל בחוזקה סביב מחוץ ramekin, ויצרו צווארון המשתרע לפחות 1 אינץ' מעל השפה. הקלטת חופפת מסתיימת יחד.
קו גיליון אפייה עם גיליון של נייר, ואז לסכל מעט שמן. לבשל סוכר עם קמצוץ של מלח במחבת יבשה 8-9 אינץ ' nonstick מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק. מיד להסיר מחום ומערבבים אגוזים עם כף עץ, ואז לשפוך במהירות על תבנית אפייה, מתפשט עם גב של כף לפני hardens פרלין.
פרלין מגניב על תבנית אפייה 5 דקות, ואז לשבור לחתיכות גדולות. שים חתיכות בשקית פלסטיק sealable, ואז שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. לשבור פרלין לחתיכות קטנות יותר על ידי דפיקות קלות מתגלגל עם מערוך. למדוד 1/3 כוס (לשרת את שארית בצד).
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד 1/2 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן לשטוף גבישים מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים סירופ, ללא ערבוב, עד מדחום רושם 238 עד 242°f (שלב רך כדור), 3 עד 5 דקות.
בעוד סירופ רותח, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד קצף. להגביר את המהירות גבוהה, ולאחר מכן להוסיף סירופ חם בזרם איטי (להימנע מקצף בצד של קערה), להכות כל הזמן, ולהמשיך לנצח עד מרנג מחזיקה פסגות מבריק נוקשה והוא מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקפלים פרלין למקצפת.
להקציף קרם עם קוניאק בקערה אחרת עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך מרנג בעדינות אבל ביסודיות. תערובת כפית לתוך ramekins להקפיא, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, עד המשרד, 2-3 שעות.
הסר צווארונים לסכל לפני ההגשה.
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של סירופ, לשים את הנורה של מדחום במחבת ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שפת המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות. * סופלה יכול להיות קפוא עד 1 יום. * חלבוני הביצה במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך. אתה יכול להחליף מחדש אבקת חלבון ביצה.