סופלה פרמזן וחצילים
סופלה פרמזן וחצילים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. סופלה חצילים מוקרם, חציל חצילים (חציל) סופלה, ו סופלה גבינת פרמזן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חצילים, פלפל ובצל; מטגנים 5 דקות או עד למכרז. מערבבים 1/4 כפית מלח; לטגן 5 דקות. תניח בצד.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בסיר בינוני; מוסיפים חלב, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים תערובת חלב במשך 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 3 כפות גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל אדום טחון.
מערבבים ביצים וחלבוני ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. מערבבים אורגנו. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מקפלים בתערובת חצילים; לשפוך לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.