וופלים בטטה יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, חלב, בטטות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו וופלים בטטה, וופלים בטטה, ו וופלים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים קוביות בטטה בסל של ספינת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
3
מניחים את הסל בסיר גדול של מים רותחים כי הוא לא קרוב יותר מ 2 סנטימטרים מתחתית הספינה. אפשר תפוחי אדמה קיטור במשך 20 דקות עד מזלג מכרז. מחית תפוחי אדמה מבושלים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בקערה אחרת משלבים את תפוחי האדמה המתוקים, חלב, סוכר חום, חמאה וקליפה כתומה מגוררת. מערבבים את תערובת הבטטה לתוך תערובת הקמח ומשלבים היטב. מקציפים חלבונים עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לקפל חלבונים ביצה לתוך הבלילה 1/3 בכל פעם. הבלילה תהיה עבה. באמצעות צלחת מס ' 20 (סקופ), מניחים 2 כפות של הבלילה על מחומם מראש, משומן וופל ברזל, ומבשלים עד משחימים קלות, על 5 עד 6 דקות.