סופלה שוקולד ליים מריר
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, סוכר, קליפת ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז, עוגות ליים עם שוקולד מריר, ו עוגיות לימון ושוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שש מנות סופלה 3/4 כוס על תבנית אפייה. מחית סוכר וקליפת ליים בקערה קטנה.
מניחים שוקולד קצוץ בקערה בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים; מערבבים עד מומס.
הסר מעל מים; להקציף חלמונים ביצה, מלח, ו 2 כפות סוכר סיד (תערובת תהפוך עבה). מקציפים את חלבוני ביצה בקערה גדולה לפסגות רכות; מוסיפים 2 כפות סוכר ליים ומכים עד נוקשה אבל לא יבש.
מקציפים 1/3 של לבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר; מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות. מקפלים בשוקולד צ ' יפס. תערובת כפית לתוך מנות, חלוקת שווה.
אופים עד סט ברכות נפוח, על 14 דקות.
בינתיים, קצפת, מיץ ליים טרי, ו 4 כפות סוכר ליים לפסגות בקערה בינונית.
סופלה למעלה עם תערובת קצפת.