סופלה שוקולד סנדיי
גשו לסופר וקנו רוטב שוקולד מריר, שוקולד חצי-מתוק, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: גלידת שוקולד-עוגיית שוקולד, עוגת גלידת שוקולד, ו גלידת שוקולד-בננה.
הוראות
בקערה בינונית, ממיסים את השוקולד בתנור מיקרו גל במהירות בינונית גבוהה, ערבוב במרווחים של 30 שניות עד חלקה.
לטאטא את החמאה עד משולב לחלוטין; תן לתערובת להתקרר מעט.
בקערה גדולה, לטאטא את 3 חלמונים ביצה עם כל הביצה ו 1/3 כוס הסוכר עד מעורבב.
מוסיפים את השוקולד נמס וניל להקציף עד חלקה.
בקערה בינונית, לנצח את 3 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס.
להוסיף את 1/3 כוס הנותרים של סוכר, 1 כף בכל פעם, פועם במשך 10 שניות בין תוספות. להמשיך להכות במהירות בינונית-גבוהה עד הלבנים הם המשרד מבריק.
להקציף רבע של מרנג לתערובת השוקולד עד מעורבב היטב. מקפלים בעדינות את המרנג שנותר לתערובת השוקולד רק עד שלא יישארו פסים לבנים.
לגרד את תערובת סופל שוקולד לתוך צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' ungreased. בעדינות לנער את צלחת העוגה כדי להחליק את פני השטח ואופים במשך כ 35 דקות, או עד הסופל סדוק כבר לא מתנדנד.
להעביר את הסופל למתלה תיל כדי להתקרר.
בינתיים, קו צלחת גדולה עם ניילון לעטוף להקפיא עד מקורר היטב. לגרוף כדורי גלידה על הצלחת המצוננת להקפיא אותם. במידת הצורך, לרכך את הגלידה במקרר במשך 15 דקות לפני גורף.
הגדר את כדורי הגלידה על סופל, הרכבה אותם במרכז.
טפטוף עם 1/4 כוס כל רוטב קרמל ורוטב שוקולד, לחתוך טריזים ומגישים מיד. להעביר את הרוטב הנותר ליד השולחן.