סופלה שוקולד עם רוטב שוקולד לבן-רום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סופלות שוקולד עם רוטב שוקולד-רום לבן. מתאים ל-8 ומחירו 99 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 282 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קמח, שוקולד חצי מתוק, חלב רזה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו וופלים שוקולד מריר עם רוטב פודינג שוקולד לבן וקצפת שוקולד-אספרסו.
הוראות
מעיל 8 (6 אונקיות) רמקינס בתרסיס בישול; מפזרים 2 כפות סוכר.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה; מניחים בצד.
שלב 1 1/2 כוסות חלב, 3/4 כוס סוכר, קקאו, קמח ומלח בסיר גדול; מבשלים 5 דקות על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה לרתיחה. מבשלים 30 שניות נוספות תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מוסיפים שוקולד חצי מתוק, מערבבים עד להמסה. מוסיפים בהדרגה תערובת שוקולד לחלמונים, תוך ערבוב טוב. מחזירים את התערובת לתבנית. מבשלים 2 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. כפית תערובת לתוך קערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם.
מקציפים חלבונים ושמנת אבנית במהירות גבוהה של מערבל עד לקבלת קצף.
מוסיפים 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות רבע מתערובת חלבון הביצה לתערובת שוקולד;מקפלים בעדינות את תערובת החלבון שנותרה. כף את הבלילה באופן שווה לרמקינס מוכנים.
אופים סופלה בחום של 400 למשך 20 דקות או עד שהם נפוחים ומתייצבים.
שלב שוקולד לבן ו -2 כפות חלב בסיר קטן; מבשלים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
מסירים מהאש; מערבבים רום.
חותכים לכל סופל בעזרת כף; יוצקים 1 כף רוטב על כל סופל.