סופלה שיבולת שועל נפל עם עגבניות וגבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 362 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל, שמן זית, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: סופלה שיבולת שועל עם עגבניות וגבינת עיזים, גרגירי גבינת עיזים עם עגבניות מתפוצצות ועוף, ו עגבניות ירוקות מטוגנות על בזיליקום - גרגירי גבינת עיזים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה בנדיבות שמונה מנות סופלה 1 כוס או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול. להביא רק להרתיח; להסיר מן החום ולתת תלול 10 דקות. זן; להחזיר חלב למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
3
מוסיפים מלח; מביאים לרתיחה. בהדרגה מערבבים שיבולת שועל ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת עבה וגריסים רכים, ערבוב כל הזמן, כ 5 דקות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schloss Johnisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.