סופלה תפוחי אדמה הרבד
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ידידותית? סופלה תפוחי אדמה אפוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את גבינת גרוייר, אורגנו, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סופלה תפוחי אדמה אפוי, סופלה ריקוטה הרד, ו חציל חצילים (חציל) סופלה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח צלחת סופלה 2 ליטר. בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מכרז, כ -20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר. לנער את המחבת על חום גבוה כדי לייבש את תפוחי האדמה, על 1 דקה.
מוסיפים את 2 כפות החמאה ומועכים את תפוחי האדמה. מערבבים את החצי וחצי ולתת לתפוחי האדמה להתקרר מעט. מערבבים את הגבינה ואת עשבי תיבול העונה עם מלח ופלפל. מערבבים את 5 חלמונים.
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה לקערה גדולה.
בקערה גדולה אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החלבונים 7 עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים שליש מהלבנים המובסים לתערובת תפוחי האדמה. באמצעות מרית גומי, לקפל את הלבנים הנותרים עד לא פסים של לבן להישאר. לגרד את התערובת לתוך צלחת סופלה מוכן ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 45 דקות, עד הסופלה הוא נפוח משחימים בעושר.