קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

סוקוטאש קריאולי מ'טרמה

סוקוטאש קריאולי מ'טרמה
המתכון Creole Succotash מ ' Treme יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו בצל, שרימפס, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Clemenceau 'd שרימפס מ' Treme, סטייק מתולתל עם עוגות אורז פריכות מ ' Treme, ו שיבולת שועל ופרפאי פירות יער טריים עם קרם שנטילי מ ' Treme.

הוראות

1
בסיר גדול עם תחתית כבדה או תנור הולנדי מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את העגבניות, הבצל, פלפל, סלרי ומערבבים היטב את המעיל בשומן. מבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים במיה, שעועית לימה, תירס, נקניק, בשר חזיר, עלי דפנה, ותימין. לבשל, עדיין חשוף, עד ירקות רכים, על 1 שעה, ערבוב מדי פעם. אם התערובת נראית יבשה לקראת סוף זמן הבישול, מערבבים במים כדי להרטיב, קצת בכל פעם, ואז לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
במיהבמיה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להפחית את החום נמוך ומערבבים את השרימפס. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס מבושלים דרך והטעמים מעורבבים, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
הסר מהחום. תלולית האורז על צלחות גדולות, כפית את succotash על האורז, ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.