המתכון Creole Succotash מ ' Treme יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו בצל, שרימפס, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Clemenceau 'd שרימפס מ' Treme, סטייק מתולתל עם עוגות אורז פריכות מ ' Treme, ו שיבולת שועל ופרפאי פירות יער טריים עם קרם שנטילי מ ' Treme.
הוראות
1
בסיר גדול עם תחתית כבדה או תנור הולנדי מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את העגבניות, הבצל, פלפל, סלרי ומערבבים היטב את המעיל בשומן. מבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, 10 עד 15 דקות.
מערבבים במיה, שעועית לימה, תירס, נקניק, בשר חזיר, עלי דפנה, ותימין. לבשל, עדיין חשוף, עד ירקות רכים, על 1 שעה, ערבוב מדי פעם. אם התערובת נראית יבשה לקראת סוף זמן הבישול, מערבבים במים כדי להרטיב, קצת בכל פעם, ואז לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.