סוקוטש קרמי עם בייקון, טימין ועירית
סוקוטש קרמי עם בייקון, טימין ועירית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, עירית, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו קרמי תפוחי אדמה חדשים עם בייקון ועירית, פולנטה לארוחת בוקר עם Asiago, טימין, בייקון, וביצים עלומות, ו סלק צלוי וטבילה גבינת עיזים עם עירית ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים בייקון מעל חום בינוני גבוה בתנור הולנדי עד פריך, 7 עד 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר.
יוצקים את כל אבל 2 Tbs. של טיפות הבייקון.
מוסיפים בצל; לטגן עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים שעועית לימה, 1/2 כוס מים, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ולהמשיך להתבשל, מכוסה, עד מבושל חלקית, על 5 דקות.
מוסיפים תירס, שמנת ותימין; חוזרים לרתיחה, וחמים עד שהירקות מבושלים במלואם והשמנת לא בריכת, כ 5 דקות יותר. (ניתן בקירור בשלב זה עד 2 ימים קדימה.)
כאשר מוכן לשרת, מערבבים בייקון ועירית לתוך סוקוטש חם. מתכון זה מכפיל בקלות.