סורבה דובדבן-ליים חמוץ עם עוגיות אמרטי
סורבה שרי ליים חמוץ עם עוגיות Amaretti עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 145 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם מיץ מ 6 לימונים, שקדים מרוסקים, סוכר muscovado, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו סורבה דובדבן חמוץ, סורבה דובדבנים ולבנדר חמוץ, ו מרק דובדבנים חמוץ עם טימין לימון וניל, סורבה תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים וסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מכסים ומפחיתים את החום לרתיחה במשך 5 דקות. אפשר להתקרר באופן מלא לפני שתמשיך.
מניחים דובדבנים מבושלים בבלנדר ולהוסיף מרכיבים אחרים. מחית מלאה, ואז מתח. תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. לארוז לתוך מכולה בחוזקה lidded להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מערבבים שקדים וסוכר במעבד מזון, דופק עד הקרקע דק.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומעבדים עד ליצירת דבק עבה. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר למשך הלילה.
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים עד 149°. באמצעות ידיים קרות ולחות, מגלגלים בעדינות בצק לכדורים בגודל שיש. לשטוף ולנגב את הידיים עם מגבת לחה לעתים קרובות כדי למנוע דבק.
מניחים כדורי אינץ בנפרד על קלף או מצופה סיליקון אפייה גיליונות.
מפזרים בנדיבות סוכר בגלם ואופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות ואופים עוד 10-15 דקות. כדי לבדוק את העדינות, לחתוך עוגיה לשניים. העוגיות יהיה קלוי כל הדרך עד למרכז כאשר נעשה. אפשר להתקרר באופן מלא לפני אחסון במיכלים אטומים.